Resan började i Bangkok

När vi landade i Bangkok så hade vi bokat in oss på ett hotell som ligger nära flygplatsen, vi bodde även där förra året och redan då blev vi förundrade över hur man kan få ett så fint boende för nästan inga pengar alls. 
 

Det heter Thong Ta resort och spa. Det ligger visserligen inte i city och det finns ingen shopping precis runt knuten men god mat på hotellets restaurang och en liten promenad till ett supermarket för inhandling av lite dricka och snacks räcker långt för en övernattning.

Personalen är jättetrevlig och hotellrummen stora (en dubbelsäng och en bred enkelsäng) och fina. Toaletten (ni vet ju min noja) är jättefin. Ac, hämtning/ lämning på flygplatsen och frukost ingår i priset 900bath, just nu 210:-. Snacka om kap!!

 

Väl hämtade och mottagna av personalen. Installerade vi oss och åt middag – vår första phad thai och singha! Sittandes i värmen och bara njöt.

Nu var vi äntligen framme. Mätta och belåtna gick vi sedan till en supermarket och köpte lite att dricka och lite snacks. Resten av kvällen spelade vi kort och pratade. Sedan somnade vi gott.

 

De gånger vi har varit i Thailand har vi rest runt mycket och för att inte lägga så mycket tid på långa resdagar så har vi flugit inrikesflyg. Och då har vi åkt med Air asia. Så även denna gång.

Detta flygbolag kan jag varmt rekommendera. Deras flygplan är väldigt fräscha och känns nästan som nya. Det är det klart finaste flygen jag har åkt. De har bra service. Deras hemsida är lätt att boka på, man kan boka extra bagagevikt, sittplats och även boka sin mat. Och de har fantastiska priser. Vi var sex personer som åkte Chiang mai T/R med förhandsbokade platser och mat så betalade vi….. 1360:- för alla 6!!!! Det är helt otroligt.

 

Vi åkte senare på resan mellan bangkok- surathani när vi skulle ner till koh samui och då bokade vi inga platser och ingen mat och då blev det 900:- för alla 6!!

 

Spända av förväntan av att få se Chiang mai klev vi ombord. Inga problem med bokning eller försening. Efter kort flygresa där vi nog mest vilade ögonen gick vi inför landning till Chiang mai och en underbar utsikt kom fram under molnen. Vi kände redan då att detta kommer att bli ett bra stopp.

 

Ha det gott på er så länge, nästa gång berättar jag om våra upplevelser i Chiang mai


Kommentarer
Postat av: Jennifer

900B det är ju som hittat!Tack! hehe Hoppas på lite skådespelar jobb, men man ska inte ha några förväntnigar. Enda anlednigen till att jag har en chans är för att jag är västerlänning. :) Tråkigt att vintern är på väg, men ni har ju julen att se fram emot. Här är det inget vidare under sådana högtider, då är Sverige 1000 gånger bättre. Ni har det faktiskt väldigt fint där uppe. :)

2010-08-29 @ 19:13:22
URL: http://lolamay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0